}

Tevékenységek

Innovatív termékek

Az Orion Kutatás-Fejlesztés részlege felel a gyógyszerészeti innovációkért. Céljuk az emberek életének jobbá tétele új és hatékony gyógyszerek révén. Mindehhez elengedhetetlen egy világelső szakértői csapat és a gondosan megválogatott partnerek.

Az Orion humán és állatgyógyászati szabadalmaztatott gyógyszereket fejleszt ki és gyárt.  Az egyre nagyobb kihívások ellenére az Orion számos sikeres innovatív terméket vezetett be a piacra. A szabadalmazott gyógyszerekkel foglalkozó részlege a vállalat legfontosabb egysége.

Az új gyógyszerek kutatása és fejlesztése igen hosszú folyamat, egy molekula kifejlesztése akár 15 évig is eltarthat, és számos kockázatot rejt magában. Egy új gyógyszer sikerének előfeltétele, hogy piaci elsődlegessége klinikailag bizonyított legyen. Manapság egy új gyógyászati felfedezés bemutatásában egyre nagyobb szerepet kapnak a marketinges eszközök is.

Generikus termékek

Az Orion generikus termékek fejlesztésében is rendkívül aktív. Saját maga és partnerei révén is számos új generikus gyógyszert vezetett be a piacra. 
A kutatás-fejlesztés részleg munkájának és szakértelmének köszönhetően a már piacon lévő Orion termékek – melynek száma meghaladja a 300-at – általánosan használtak és kiváló minőségűek.